Moskova

Moskova on Venäjän pääkaupunki ja yksi Euroopan suosituimmista kaupungeista. Sen väkiluku on yli 12 miljoonaa, joten se on erittäin suuri kaupunki, johon kannattaa tutustua. Moskova on ollut olemassa jo yli 800 vuotta, ja se on kehittänyt tänä aikana rikkaan kulttuuriperinnön

Jos olet kiinnostunut tutustumaan Moskovan kulttuuriin, historiaan tai luonnonkauneuteen, niin sitten olet herkuttelemassa. Tässä hämmästyttävässä kaupungissa on jokaiselle jotakin.

Moskova on vastakohtien kaupunki

Moskova on vastakohtien kaupunki. Yhtäältä on vanhoja historiallisia rakennuksia ja kirkkoja, jotka ovat peräisin 1200-luvulta. Toisaalta on huippumoderneja pilvenpiirtäjiä ja ostoskeskuksia, jotka näyttävät kasvavan jatkuvasti.

Tämä vanhan ja uuden vastakkainasettelu on yksi niistä asioista, jotka tekevät Moskovasta niin mielenkiintoisen vierailukohteen. Maailmassa on vain harvoja muita kaupunkeja, jotka voivat tarjota näin paljon erilaisia kokemuksia yhdessä paikassa.

Moskova on kallis kapunki

Moskova on erittäin kallis kaupunki asua. Majoitus, ruoka ja liikenne ovat yleensä paljon kalliimpia kuin muissa Venäjän kaupungeissa .

Matkailijana voit kuitenkin hyödyntää monia saatavilla olevia alennuksia ja tarjouksia. On myös tärkeää muistaa, että Moskova on valtava kaupunki, joten jos et ole lähellä keskustaa, hinnat ovat alhaisemmat.

Jos sinulla on varaa matkustaa moskovaan, on kaupunki vierailun arvoinen.

Moskovan nähtävyydet

Moskovassa on paljon nähtävää ja koettavaa. Suosituimpia nähtävyyksiä ovat Kreml, Punainen tori, Pyhän Vasilin katedraali ja Gorkin puisto. Nämä paikat houkuttelevat miljoonia turisteja joka vuosi.

Kaupungissa on myös monia muita nähtävyyksiä, kuten Bolshoi-teatteri, Tretjakovin galleria ja Ylösnousemuksen kirkko.

Moskova on myös loistava ostoskaupunki, jossa on laaja valikoima huippuluokan kauppoja sekä edullisempia myyntipisteitä.

Kun vierailet Moskovassa, muista ottaa aikaa ja tutustua kaupunkiin monissa eri kaupunginosissa. Jokaisella on oma ainutlaatuinen luonteensa, ja niissä kannattaa vierailla.

Moskova on kaupunki, joka kehittyy jatkuvasti, joten siellä on aina uutta nähtävää ja koettavaa. Muista palata usein tutustumaan kaikkeen, mitä kaupungilla on tarjottavanaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.